OM OS

VORES FILOSOFI
Hos Jakobsens Pita er vores filosofi, at hurtig mad skal være sundt, af høj kvalitet og så vidt muligt økologisk.
Prisen skal være fordelagtig og ingen skal gå sulten herfra.

Vi kreerer de lækreste gourmet pitabrød & bowls i nordisk stil med friske grøntsager, hjemmerørte dressinger og kødet grilles på lavastensgrill.
Vi serverer okseindelår, lammekølle og kylling inderfilet til de kødelskende- og selvfølgelig grillet økologisk halloumiost til vegetarerne.

Vores råvarer forberedes helt fra bunden, og hvert måltid tilberedes, mens gæsterne følger med helt tæt på i vognens brusende atmosfære. Gæsten vælger selv hvilke ingredienser de ønsker og vi gør hvad vi kan for, at alle går mætte og glade herfra.
Vi glæder os til at se Jer!

VORES HISTORIE

Jakobsens Pita ejes og drives af Malene og René. Vores eventyr startede i 2016 med en lille vogn på Dronning Louises bro. Siden da er vores forretning vokset betydeligt.

Vi har siden 2018, haft en fast forretning i Københavns Zoologiske Have

Efter lang tids søgen, var det med stor glæde, at vi 7. december 2020, kunne åbne dørene op til vores nye butik på Kultorvet – Pustervig 4

Til foråret 2021 glæder vi os til at åbne to nye stader på henholdsvis Værftets Madmarked Helsingør og Hillerød Madmarked.

Vi har også indgået samarbejde med Wolt, så du nemt kan bestille vores mad og få leveret til døren. Se mere her.

Vi har 2 Food Trucks som kører ud til alt fra store festivaler til den intime havefest.
Vi har været nomineret til året publikumspris til Streetfood Festival om Søerne, og er blevet kåret som årets madbod på Copenhell festival.

Endvidere har vi en lang række faste samarbejdspartnere som vi har arbejdet med siden vores begyndelse, heriblandt Rebel Foods, Det fedtede hjørne i Hornbæk, Live Nation, Grøn koncert, Streetfood om Søerne, Himmelstorm og mange andre.

Vores CVR NR. er 37308625
Vores kontrolrapport kan du finde her  

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.