Om os

JAKOBSENS FILOSOFI

 

Hos JAKOBSENS er vores filosofi at hurtig mad skal være af høj kvalitet, til en fordelagtige pris, og ingen skal gå sulten derfra. Vi kreerer de lækreste økologiske pitabrød med råvarer af høj kvalitet, hjemmerørte dressinger og prikken over i´et – kødets tilberedes på lavastensgrill. På lavastensgrillen tilberedes oksefilet, lammekølle til de kødelskende, og halloumi-ost til vegetarerne. Råvarerne skæres og forberedes helt fra bunden, og hvert måltid tilberedes, mens kunderne følger med helt tæt på i en sprudlende humoristisk atmosfære.

HISTORIEN BAG JAKOBSENS

 

Ønsket om at kaste sig ud som madmager har længe været en indre drøm, som har ventet på at udfolde sig – at være dem som bringer smilet og glæden frem hos kunderne gennem lækker mad, er nu virkelighed.

Ideen har fra starten været at skabe en unik foodtruck, hvor der bliver serveret det sunde pitabrød – med kvalitets råvarer som eksempelvis juicy kød fra fritgående dyr, og med så meget økologi som muligt – og altid med den bedste service.

JAKOBSENS har nu været i gang siden februar 2016 hvor vi startede ud på Dronning Louises bro, og har herigennem fået afprøvet hvad folk i København ønsker. Der er i København ikke et lignende koncept. Pitabrødet som er kronjuvelen har ramt plet, og er gået rent ind hos kunderne, og er blevet en succes. Det samme må siges at gøre sig gældende for vores helt unikke økologiske pølse.

Det har været vigtigt at finde et koncept, hvor kunderne kan få et hurtigt måltid som smager fantastisk, og samtidigt er lækkert, sundt og velnærende. Og til en pris alle kan være med. Et pitabrød indeholder ca. 500 kalorier.

JAKOBSENS har foruden den klassiske og stilfulde københavnervogn, også indkøbt og ombygget den fedeste foodtruck. Endnu en vogn er bestilt til flåden som vi håber snart er klar til at tjekke ind og betjene Københavns beboere, den travle Københavner, Københavns mange turister, arrangementer osv. Kun fantasien sætter grænser her.

KONCEPTET

 

KRONJUVELEN

JAKOBSENS pitabrød laves helt efter eget valg. Vores lækre økologiske pitabrød kan nydes med lavastensgrillet lammekølle, oksefilet eller cypriotisk halloumi-ost. Kødet er fra fritgående dyr og er nøje udvalgt. Pitabrødene er bagt i stenovn.

Udover kødet vælges der fyld af rød spidskål, sorte oliven, fetaost, tomat, finthakket persille og hakket rødløg. Pitabrødet serveres med fantastisk hjemmerørt crémefraise-dressing, chili-dressing, hvidløgs-dressing eller mynte-dressing lavet på frisk mynte, tahin, sennep og dansk honning.

De hjemmerørte dressinger er lavet med skyr, creme fraiche og mayo lavet fra bunden. De har alle lavt kalorie indhold.

JAKOBSENS ØKOLOGISKE VILDGRILLER

I et tæt samarbejde med et lille økologisk vildtslagteri langt oppe i Sveriges idylliske skove, tilbyder og serverer vi med stor entusiasme vores vildtgriller. Vores vildtgriller består af 90 procent kød fra jægerskudt vildsvin, elg, kronhjort og dådyr. Dyrene er vokset op i et kæmpe hektar skov areal, og kun særlig udvalgte jægere får tilladelse til at nedlægge skovens vildt. Dette da dyrenes velfærd er af stor betydning og ligeledes en sikring af, at kun de rigtige dyr nedlægges. Valget af måden dyrene nedlægges tager udgangspunkt i, at man ikke ønsker masse slagtning, og dyrene derved udsættes for stress.

History and concept

THE PHILOSOPHY OF JAKOBSENS

Our philosophy at JAKOBSENS is that takeout should be of high quality at a favorable price, and that no one shall leave hungry. We make the tastiest pitas, made by high quality raw material, homemade dressings and meat prepared on our lava stone grill. On our lava stone grill we prepare filet of beef or lamb chop for met lovers and halloumi-cheese for vegetarians. The raw materials is cut and prepared from scratch, and every meal is being made while customers feel an exuberant sense of atmosphere.

THE STORY BEHIND JAKOBSENS

The desire to throw himself as food entreprenør has for long been an inner dream, which has been waiting to unfold – to be the one, who brings smiles and joy to the customers through delicious food, has now become a reality.

The idea began, when We wanted to create a foodtruck and serve healthy and high-protein pitas – with high quality raw materials, for example juicy meat produced on free-ranged animals, and as many organic materials as possible – and of course a great service-experience.

Jakobsens was established in February 2016 at Dronning Louises Bro, and has since then accommodated the Copenhagen residents’ wants. In Copenhagen there is not a similar concept. Our Pita – our crown jewel – has hit the mark, and is a hit among costumers and is a success. The same must be said to be true for our unique organic sausage, the Wilddog.

It has been important to find a concept, where customers can get a quick meal, which tastes fantastic, and is still healthy and nutritious, and still affordable. A pita without dressing contains about 500 calories – and the right ones!

Besides our classic, but modern Copenhagener-truck, Jakobsens have bought and rebuilded a foodtruck. Another foodtruck is on it´s way  and soon ready to check in and serve the busy Copenhagener, Copenhagen residents and the Copenhagen tourists.

THE CONCEPT

The crown jewel

JAKOBSENS pitas are made after own choice, and can be enjoyed with grilled filet of beef, halloumi-cheese or lamb chop – grilled on our lava stone grill.

Besides the meat you choose your own filling, you choose between: red cabbage, black olives, feta cheese, tomato, finely chopped parsley and chopped red onion.

At last you choose between sour cream-, chili-, mint- and garlicdressing. The mintdressing is great with the lamb chop, and is made on mint, mustard, Danish honey and tahini. Common to all dressings is, that they all are made on curd, sour cream and mayo.

JAKOBSENS organic vildtgriller

By working closely with a small, organic wild-slaughterhause far up in Sweden’s idyllic forrest, we offer and serve with great enthusiasm our vildtgriller. Our vildtgriller is consisting of 90 percent meat from hunter-shot wildboar, reed dear, fallow dear and moose. The animals have grown up in huge hectares woodregion, and only special selected hunters are permitted to hunt the forrest’s quarry. This is because of animal welfare is of great importance, and also an ensuring, that only the right animals are killed. The choice of the way, that the animal is brought down, is based on the fact, that you do not want mass slaughter, and the animal thereby will be exposed to stress.

Kontakt os

Se vores korte video